#1 HELD VAN 076 AAN HET WOORD – MARC

❤ Elke week gaan we een HELD van #teamheld in de spotlight zetten ter inspiratie! @marcwillekes bijt de spits af met zijn reis, want godnondejuu wat een reis. En inmiddels is hij de sterkste man van het team en sleept hij andere door een workout heen, here we go;
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Marc: Man wat een reis! Ja inderdaad….een reis want inmiddels ben ik ruim 2 1/2 jaar bezig om naar een gezondere en fittere versie van mezelf te gaan.
Het moeilijkste was de eerste stap om in te zien dat er iets moest veranderen en mezelf in te schrijven bij de sportschool.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na een half jaar raakte ik de moed even kwijt en besloot ik om contact op te nemen met Chris. Al tijdens het intake gesprek was er een bepaalde klik en werd ik enthousiast. Inmiddels volg ik nu al 2 jaar training bij Chris. Eerst personal training en daarna small group training. Man wat een energie en motivatie krijg ik van die sessies en mede small groupers!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na Inmiddels veel vet kwijt te zijn is mijn interesse steeds meer naar powerliften aan het gaan en onder de bezielende begeleiding van Chris en Una wordt ik met de dag sterker en fitter. Nu met de vakantie daalt het eindelijk in dat ik ontzettend lekker bezig ben.
Op de foto is de voortgang te zien, een foto van 3 jaar geleden, een van 1 jaar geleden en een van vorige week.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Thanks to Chris, Una  en de enorme steun van mijn gezin (die inmiddels allemaal helden van 076 zijn).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bij deze nomineer @nienkeoerlemans , omdat ik benieuwd ben naar haar verhaal en omdat ik haar echt een held vind!