#4 HELD VAN 076 AAN HET WOORD – DAVE

Nieuwe week! Nieuwe held in de spotlicht met zijn of haar verhaal! Deze week het woord aan @dave_dlogic . Dave is ondernemer pur sang en een echte bourgondiër. Hier zijn verhaal.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hallo, ik ben Dave, 31 jaar en samen met mijn vriendin woon ik in het centrum van Breda. Wij gaan regelmatig uit eten en drinken daar graag een biertje of een wijntje bij. Dus dan is het natuurlijk belangrijk om veel te blijven bewegen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Daarnaast ben ik eigenaar van @dlogicnl. Een bedrijf dat al jarenlang websites en webshops realiseert. Om mentaal en fysiek sterk te blijven ben ik een aantal jaar geleden gestart met personal training bij Chris. Nu vanwege de Corona de sportscholen moesten sluiten en thuis sporten niks voor ons is, waren we heel blij met het aanbod van Chris om buiten deel te nemen aan de small group training.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook mijn vriendin, die nog nooit Personal Training gedaan heeft, was erg enthousiast. Dat kan haast ook niet anders op zo’n prachtige locatie en met zulke fijne mensen. Wij kunnen onszelf dus met trots Helden van 076 noemen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀