#6 HELD VAN 076 AAN HET WOORD – ANGELICA

Held nr. 6 in de spotlicht met haar verhaal! En niet zo maar iemand, nee, dit is DE held die haar/hun land ter beschikking stelt om de buitentrainingen te mogen geven sinds 11 mei. Ik zal haar letterlijk voor altijd dankbaar zijn hiervoor en ook haar man Jos. Onvoorwaardelijk heeft ze CTPT een kickstart gegeven. Deze geste ontroert me weer.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hier haar verhaal; “Hoi hoi, ik ben Angelica van Deuren, 69 jaar en gepensioneerd. Ben nog volop aan het werk en wil gezond oud worden! Sport sinds vorig jaar bij Chris. In 1ste instantie noodzakelijk kwaad omdat ik 3 jaar geleden gestopt ben met roken en wat kilo’s was aangekomen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eerst een half jaar Personal Training in Breda om verantwoord te sporten. Ik keek altijd al met een schuin oog naar de small Groups, want dat wilde ik ook! Nog geen dag spijt van gehad. Ik voel mij zoveel beter dan voorheen! Ook mijn spieren en botten zijn er op vooruit gegaan! Ben fitter dan ooit.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tot in maart het coronavirus toe sloeg! Sportscholen dicht en geen small groups meer. Zo jammer! Maar dat laten wij niet op ons zitten. Wij hebben het geluk dat wij in het buiten gebied op Effen wonen en na beraad met mijn echtgenoot Jos hebben wij Chris voorgesteld om bij ons de small group trainingen te geven.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nou ik kan jullie verzekeren dat wij niet alleen hard werken, maar ook vreselijk lachen met elkaar! Zo fijn buiten! Dit kunnen wij wel volhouden tot oktober! Ik roep daarom de jongere ouderen op om eens bij ons aan te sluiten en meemaken wat wij doen! Allemaal welkom! En ik nomineer @tygo0_76 voor volgende week, dat is voor mij een held!”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bedankt Angelica en ik weet zeker dat je bij ons allemaal in het hart zit en zo ook je man Jos.