Aandelen, bitcoins en een Iphone 11 Pro

trainer coach breda beste nederland

Hola people! Waar investeer jij in? Bitcoins? Aandelen? oldtimers? Oude whisky’s (pffff wie doet dat nou?).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We geven ons geld graag uit. Ik ook. Soms krijg ik de opmerking, “persoonlijke begeleiding is duur Chris, heb ik geen budget voor”. Maar wat hij/zij echt zegt: “Ik geef mijn geld wel uit aan de nieuwste iPhone 11 Pro in plaats van aan mijzelf.” Ben je vaak moe of chagrijnig? Dan is het een goed idee om hulp in te schakelen van buitenaf. Lopen je relaties elke keer spaak en je denkt nog steeds dat het aan de ander ligt dan verdien je een koekenpan op je hoofd, maar het is dan best handig om eens te praten met een professional. Natuurlijk voelt het heerlijk om een impulsaankoop te doen en verwen jezelf zeker met die leuke dingen, maar je snapt waar ik naartoe wil, right?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Investeer in jezelf! Koop een boek met informatie wat jou helpt of ga een coachingstraject in. En ja, een personal trainer/coach die je kan helpen met je doelen in de gym en daarbuiten is ook een goed idee. Grote kanttekening bij alles is wel dat er een groot verschil zit tussen geld investeren of simpelweg uitgeven. Wat je ook gaat lezen, of gaat ondernemen samen met een coach, al deze kennis die je toegeworpen krijg zou je wat mee moeten doen. Simpelweg je geld uitgeven aan een coach en niks doen met de informatie is alsof je de nieuwste iPhone 11 pro koopt en het gebruikt om mee te bellen ????
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Leave a bericht als jij positieve ervaringen hebt met coaching of een andere vorm van begeleiding waar je mee bent of was geholpen. Je helpt er anderen mee.