“Ik geef training tijdens Lockdown”, #Corona

sporten tijdens coronatijd

Ja, je moet 1,5/2 meter afstand houden dus je kan als personal trainer/coach (of hoe jezelf ook noemt) die staat voor een gezonde levensstijl (hoop ik!) trainingen geven? Hoe dik is die plaat?

Op Instagram zie ik nog steeds deze mensen met artikelen komen vanuit het RIVM dat ze gewoon door kunnen gaan met hun business als ze maar afstand houden met hun klanten. Effe normaal doen nu!

Als jij die Kettlebell of wat dan ook aangeeft is het al raak met de besmetting, jij hebt niet door als je even aan je mond zit nadat je 2 minuten geleden aan een stang hebt gezeten, etc.

Je weet niet of jezelf al besmet bent. Kans is groot van wel. 1 besmette persoon, besmet 3 andere. Dus die andere 3 kunnen weer 9 personen besmetten. Voordat je het weet bereikt het virus je zieke zus of broer. Buiten het feit dat er ook een stuk oneerlijke concurrentie ontstaat als jij open blijft met je privé locatie. Kom aan! lees!

Het gaat er nu niet om of je business graag draaiende wilt houden op de oude manier, het is prioriteit dat het virus niet te snel verspreidt, want de mensen die in de zorg werken kunnen maar zoveel aan. De capaciteiten van de ziekenhuizen kunnen maar zoveel aan! Zet je business niet op 1, maar je solidariteit! Heb jij een vader of moeder die qua leeftijd in de risicogroep zit? Dan help je hem/haar richting de dood als je zo doorgaat. Ja, de dood!

Bedien je klanten op een andere wijze of wat dan ook, maar stop hiermee! Voel je eigen aangesproken? Goed zo.

Gelukkig zie ik ook heel veel coaches, trainers, lifestyle coaches, etc. Wel hun business goed doorzetten met toffe initiatieven! Echt kicken om te zien! Ik ga deze niet noemen, want ze zijn veel te goed bezig. Hahaha! Fijne dag mensen!

Warme groet,

Chris