Corona

Beste helden,

Ik vind het een verdomd lastige kwestie #corona. Als bedrijf met een verantwoordelijkheidsfunctie naar ieder moet ik de richtlijnen aanhouden van het RIVM, het advies van NOC NSF en NL Actief (Brancheorganisaties). Deze geven aan ook geen trainingen te moeten geven buiten. Helaas krijg ik al sinds zondag ook veel weerstand op mijn actie om buiten te gaan sporten met meerdere mensen. Nu kan ik daar het lak aan hebben, maar als zelfs Premier Rutte ons oproept om dat niet te doen wie ben ik om daar tegenin te gaan? Via deze weg wil ik aangeven dat alle trainingen dus niet doorgaan.

Hieronder 3 hyperlinks over trainingen buiten & binnen van het RIVM, NL Actief en het NOC NSF.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-sport

https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen

https://www.nlactief.nl/actueel/maatregelen-en-informatie-over-het-coronavirus/

Het RIVM heb ik zojuist een vraag verstuurd over het buiten sporten met maximaal 3 tot 4 mensen zodat er voldoende afstand is. Ik wacht op hun reactie, zodat ik een reactie heb. zwart op wit. Als deze positief uitvalt dan gaan we gelijk weer naar buiten. Terwijl ik dit schrijf zit ik met tranen in mijn ogen, want goed of kwaadschiks, dit gaat me zoals velen keihard raken. Maar ik sta met mijn rug tegen de muur, ik kan niet anders!

Una en ik zijn bezig met trainingen voor rondom het huis, zodat iedereen effectief door kan blijven trainen!

Ik had het heel graag anders gezien. Mijn gevoel momenteel is ook te somber om even op papier weg te zetten. Mijn missie is om met veel plezier, humor en efficiƫntie ieder zijn doel te laten behalen, maar als dit te lang duurt zal me/ons dat ontnomen worden. Natuurlijk zijn er wellicht ergere zaken in de wereld, maar mijn wereld is ook mijn gezin onderhouden. Gewoon even allemaal *.

Warme groet,

Chris

P.S. Alle credits behouden jullie uiteraard. Compensatie regelingen worden onderzocht.