#5 HELD VAN 076 AAN HET WOORD – MONIEK

Held nr. 5 in de spotlicht met haar verhaal. @moniekhendrikx is een goed voorbeeld van iemand die het bourgondische leven aanhoud en flinke progressie weet te maken (en voor een flinke lach kan zorgen tijdens de trainingen) Moniek, aan jou het woord:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
“Joe! Wie ik ben? Moniek Hendrix, woonachtig in het gezellige Breda. Ik heb ondertussen 31x mijn verjaardag gevierd en heb een passie voor fotografie @captured_bymo. Ik hou van bourgondisch genieten. Je zal mij dan ook regelmatig tegenkomen met een gin tonic in de hand of bij een goed restaurant met mijn vriend, familie en vrienden. Óf lekker thuis op de bank met een goed glas scottish single malt?!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er moet ook gewerkt worden om dat bourgondisch leventje in stand te houden. Dat doe ik bij Boskalis als marketing coördinator. Het is helaas een zittend beroep en deze altijd energieke stuiterbal ging steeds minder hoog stuiteren. Energie leveltje ‘luiaard’ zullen we maar zeggen?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het roer moest dus drastisch om! Sinds ik was gestopt met handbal was mijn passie voor sport ver te zoeken. Ik besloot me daarom een jaar geleden aan te sluiten bij CTPT.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De small group training is waar ik mijn passie voor sport weer heb hervonden! In dit warme bad aan positief gestemde mensen en met Chris als PTer is het niet moeilijk progressie te boeken en doelen te bereiken. Nu ik mijn lichaam twee weekjes rust geef #vakantie merk ik dat ik het écht mis. De gezelligheid, het gevoel van brandende spieren, grenzen opzoeken en verleggen. Ik kan niet wachten weer te beginnen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bij deze nomineer ik Angelica omdat ik me verwonder over haar kracht en doorzettingsvermogen! En dat alles met een lach op haar gezicht.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
CTPT-HERO, (Noun), Same as a normal Hero just much cooler!????'”