#3 HELD VAN 076 AAN HET WOORD – NIENKE

As promised, HELD NR. 2! @nienkeoerlemans Elke week zetten we een HELD in de spotlight die zijn/haar verhaal doet. Ik zeg, een inspiratie voor anderen. Kan toch bijna niet anders? Nienke, aan jou het woord! BAM!;
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
“Van jongs af aan ben ik fanatiek aan het bewegen, sporten of nieuwe hobby’s uitproberen. Zoals hockey, judoën, tennissen, crossfit dansen of theater. Toen ik ging studeren (zoals velen) ontdekte ik de gezelligheid, eten, feestjes en vooral de alcoholische versnaperingen. Toen ben ik door drukte van de studie en mijn sociale kringen gestopt met sporten.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sinds 1,5 jaar woon ik samen met mijn vriend, heb ik een serieuze baan en vond ik het tijd om het roer om te gooien. Studententijd was over, dus ik begon weer met hockeyen. Samen met mijn jeugdvriendinnen en mijn zusjes. Het lichter worden en het sterker worden wilde na een jaar niet lukken, dus klopte ik aan bij Chris. Ik melde me fanatiek aan bij de small group. Tijdens de eerste lessen voelde ik een klik. Het is open, acceptatie zoals je bent en geen oordeel. Gewoon: goed en fijn dat je er weer bent!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De gezelligheid en een vorm van bewegen waar ik naar op zoek ben en was heb ik gevonden. Ook mijn interesse in het powerliften is weer aangewakkerd. Hoe vet is het om elke keer wat zwaarder te tillen of iets wat vaker te doen!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lichter ben ik nog niet, wel sterker in mijn hoofd en lijf. De rest komt wel.