Met De Helden Van 076 ben je In 3 weken tijd ben jij 10kg kwijt!

Met De Helden van 076 ben jij 10kg kwijt bent in 3 weken! Schrijf je nu in en wees een gekkie Hettie of Henkie….

Grote bullshit natuurlijk dit soort claims. Als trainer kan ik geen 10kg van je afnemen, tenzij ik je rechterarm eraf zaag (3 weken lang ????). Als trainer ga ik niks voor elkaar krijgen voor je, want puntje bij paaltje en daar komt die: “JE MOET HET ZELF DOEN.” Cliché, maar dat is niet voor niets.

Wat ik wel al snel tegen je zal zeggen is dat enkel een nummer op de weegschaal jouw niet gaat motiveren om je nieuwe levensstijl vast te houden. Boeit dat nou? 10kg? Ik doe een aanname nu, maar je wilt toch in de spiegel kijken en tevreden zijn met jezelf? Gaat die 10kg dat voor elkaar krijgen? Misschien, maar het zal de lading niet dekken. Maar 3 tot 4x naar de gym puur voor een cijfer? Holy moly, dat zal lastig gaan worden. Una (personal trainer) heeft laatst tegen een held gezegd dat het veel belangrijker is om eerst van je zelf te leren houden anders verandert er niks in die spiegel.

✅ Wat wel werkt is met een plan de gym in gaan, vooral plezier hebben daar, begeleid worden op persoonlijk vlak, weten wat eten met je kan doen op langere termijn en serieus rammen in de gym alleen of in een groep #smallgrouptraining.

❤Ja, jij kan het! Denk je van niet, dan moet je even goed nadenken waarom jij het niet kan en een ander wel? Excuses dan wel even buiten de deur zetten. Fijne dag!

P.S. Vind je fitness niks aan? Dan zijn er nog 1001 andere sporten die je kunnen helpen uiteraard.

P.P.S. Ben jij diegene die zegt: “Ik heb echt alle diëten gevolgd en kom elke keer weer terug op mijn oude gewicht”, dan heb je daar je antwoord al.