Intimidatie in de sportschool

Je hebt een lidmaatschap afgesloten op de sportschool, sportspullen aangeschaft en je bent klaar voor de gym!

Intimidatie in de sportschool⠀⠀⠀⠀⠀

Daar sta je dan tijdens spitsuur. Het voelt alsof iedereen weet wat hij/zij aan het doen is, je voelt je bekeken, want jij weet nog niet hoe je alles gaat aanpakken, waar staat alles, waar zijn die machines voor, de ruimte met die spiegels staan allemaal gespierde mannen en vrouwen! Whaaa!

Herkenbaar? Geen zorgen, want 95% van de mensen die gaan sporten ervaart dit zo.

Binnenlopen in een onbekende ruimte die vol staat met mensen kan altijd intimiderend zijn. Herinner je nog toen je een vol café binnen liep als puber? Dat was best intimiderend, enkel na een tijd van komen en gaan liep je daar naar binnen alsof je de eigenaar was!

Iedereen in de sportschool staat daar voor zichzelf. Niemand geeft er iets om hoe jij eruit ziet, wat je doet en hoe je het doet. ECHT NIET. Tenzij jij het een geweldig idee vind om in je smurfenpak te gaan gymmen en bij elke beweging het uitschreeuwt alsof je het zusje van Venus Williams bent.

Tip: Vraag tijdens het inschrijven op een sportschool of er iemand is die een rondleiding kan geven. Hij/zij kan laten zien waar alles staat, hiermee leer je gelijk iemand kennen en je hebt knowhow van de gym. Je weet waar de kleedhokjes zijn, kluisjes, etc.

CTPT geeft personal training bij Basic-Fit te Breda. Voor een bedrag van €14,99 kan je een kickstart boeken (ook tijdens je inschrijving). Ik kan je alles uitleggen over hoe je het beste je doel kan bereiken, hoe om te gaan met je eetpatroon, frequentie van training en meer.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Ik hoop dat ik hier wat mensen mee kan helpen en stel vooral je vragen.