.

Online begeleiding

Een no-nonsense aanpak afgestemd op jouw niveau, leefstijl en gewenste inzet.

Bij online coaching, begeleiden we je met een online trainingsplan, wekelijks contact en video analyse gericht op training en voeding.

Onze aanpak is een no-nonsense aanpak afgestemd op jouw niveau, leefstijl en gewenste inzet. Je krijgt jouw persoonlijke op maat gemaakte trainingsschema via de De Helden van 076 app. Dit is een gebruiksvriendelijke app waarbij je je training ook kan tracken. Deze zal gedurende de periode steeds worden aangepast, zodat jij vooruitgang blijft boeken.

Kortom:

  • Continu bijgewerkt trainingsplan
  • Wekelijks contact en hart onder de riem indien nodig
  • Video analyse van jouw trainingen

Een gezond eetpatroon is een eetpatroon die je vol kan houden en geen enkel dieet is voor iedereen haalbaar. Daarom nemen we jouw eetpatroon wekelijks onder de loep en maken we aanpassingen waar nodig.

Wij hebben er bewust voor gekozen om geen voedingsschema’s aan te bieden. Dit omdat wij mensen willen leren over voeding en daarom voedingsondersteuning aanbieden. Wij zullen dus samen naar jouw eetgewoontes gaan kijken, die aan gaan passen en hierin sturing aanbieden. Enkel dan word je stijl van eten hanteerbaar op lange termijn en niet om zo snel mogelijk kilo’s kwijt te raken.

Kortom:

  • Geen grote omslag in je eetgewoontes
  • Geen diëten die niet vol te houden zijn
  • Jij gaat zelf de vaardigheden leren omtrent eetgedrag en ook daar flexibel in te zijn

Na het invullen van het contactformulier sturen we direct het uitgebreide intake formulier op, zodat we z.s.m. aan de slag kunnen voor je.

De investering

lees hier over de ervaringen met De helden van 076

kom OP en doe mee !

Vul onderstaand inschrijfformulier in en we nemen contact met je op.