.

PERSONAL TRAINING

EEN INTENSIEF & TOEGEWIJD TRAJECT WAARBIJ WE SAMEN AAN JOUW DOEL(EN) WERKEN

Personal training bij De Helden van 076 is één op één of één op twee intensief met elkaar aan de slag onder begeleiding van trainer/ coach Chris Teeken, Una Cousins of Lyenne Van Der Steen.

Op basis van van jouw niveau, doelen, mogelijkheden en/of beperkingen gaan we heel gericht aan de slag. Personal training is echt maatwerk. Een duidelijk plan wordt opgesteld en wekelijks gaan we hier aan werken en jouw fysiek bijschaven; samen! We got your back en dit in onze sfeervolle privé gym.

We bieden dit aan in 2 vormen; 

Personal trainer breda

Wat past bij jou?

small group training

We bieden twee pakketsoorten aan; type “HELD” en een type “SUPERHELD”
Per soort heb je keuze uit 1, 2 of 3 trainingen per week.

Wij bespreken de mogelijkheden en wensen graag in een persoonlijk gesprek met een eerlijk advies.

De traJECten

Dit traject omvat alles wat jij nodig hebt om puur fysiek aan de slag te gaan betreft jouw doel. Leren bewegen, meer kracht kunnen genereren, fit in je vel voelen, gelukkiger voelen, omdat je voor jezelf elke week weer persoonlijke records neer zet. Traject duurt minimaal 3 maanden, omdat wij niet geloven in resultaat, in een kortere periode. Er zit een duidelijke opbouw in die nodig is om het lichaam de tijd te geven om deze aanpassing aan te kunnen, erin door te pakken en uiteindelijk flinke vooruitgang te boeken. 

Vanaf € 240,- per maand.
Na 3 maanden per maand opzegbaar.

Dit is wat je zoekt als je alles op alles wilt zetten om je doel te halen. Het omvat alles van het held traject + extra begeleiding op jouw huidige leefstijl. We schaven deze bij met betrekking tot jouw doel(en). Daarbij ook de begeleiding op jouw eetpatroon. Wij geloven niet in voedingsschema’s, maar in het aanpassen van jouw eetgedrag op een duurzame manier. Waarom? Omdat wij willen dat je uiteindelijk ons niet meer nodig hebt en het allemaal zelf kan. Als wij voedingsschema’s gaan voorschrijven heeft de ervaring ons geleerd dat het op lange termijn niks gaat helpen en voelt het als een gedwongen dieet. Als wij lichte aanpassingen doen op basis van hoe jij nu eet voelt het veel minder heftig aan en past het bij jou. Jij bent uniek en jij gaat het halen!

Vanaf € 295,- per maand.
Na 3 maanden per maand opzegbaar.

lees hier over de ervaringen met De helden van 076

kom OP en doe mee !

Vul onderstaand inschrijfformulier in en we nemen contact met je op.

1 training per week

2 trainingen per week

3 trainingen per week