Wat is jouw motivatie?!

beste personal trainer breda CTPT

Waar haal jij je motivatie vandaan? Films? Muziek? Ben je gepest vroeger? Hebben we het over externe motivatie of intrinsieke (die van binnen uit)? Waar gaat dit naartoe Chris? Het gaat in ieder niet over het verbeteren van je Benchpress, dat komt volgende week  #FUNDAMENTALS
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bovenstaande kan met de dag wisselen. Motivatie van buitenaf is super handig en werkt, maar er afhankelijk van zijn is niet handig. Die buffer raakt snel op (alhoewel, als ik de trainingsmontage zie van Rocky IV ga ik nog steeds te goed op!). Maar wat drijft jou om door te gaan? Om door te gaan met sporten of je onderneming, je studie, het gene wat er toe doet, maar niet makkelijk is?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De foto verklapt al een beetje wat mij op de been houd in bittere tijden. Mijn gezin is mijn drive. Die vrouw en die kleine jongen van me. Vroeger is dit wel anders geweest en wist ik een relatie niet altijd te waarderen. Ja, iedereen mag het weten, want ik ben soms best een lul geweest. Gelukkig heb meerdere spiegels voor me kunnen houden in de loop der tijden. Mijn gezin is heilig, kom hier aan als buitenstaander in negatieve zin en je kan het op een rennen gaan zetten. Klinkt stoer he? maar zo is het wel. Ik stuur alles op je af de KGB, de Mafia, The Hell’s Angels, Solid Snake en mijzelf.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
“Waarom deze post Chris?” Waarom niet? Daarbij het schrijft lekker weg voor me en wie weet hebben jullie er wat aan. Vind iets wat je blijft prikkelen om door te gaan en niet op te geven. Iets fundamenteels, iets waardevols.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 Nou mensen, fijn weekend!