#8 HELD VAN 076 AAN HET WOORD – SABINE

Held nr. 8 is aan de beurt met haar verhaal. Waarom doen we dit? Om te laten zien dat iedereen sterker kan worden, wat hun achtergrond ook is. Dit keer het verhaal van ons redelijk nieuwe heldin @bientje40! Deze pittige dame is een verrijking van het team. Bedankt dat je erbij bent held! Hier komt haar verhaal;
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
“Tjaaaa wie had 10 weken geleden toch ooit gedacht dat ik genomineerd zou worden als held!! Nou ikkkke in ieder geval niet. Ik ben Bien, 47 jaar, getrouwd met me allerliefste Beer en heb 3 heerlijke jong van 19, 16 en 13 jaar.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aangezien de jaren gaan tellen en je ziet dat je conditie waardeloos wordt en geen power hebt, werd het tijd om het roer om te gooien. Na bij een aantal verschillende sportscholen een gesprek te hebben gehad, maar geen klik mee had, waar ik me prettig bij voelde, kwam ik als laatste terecht bij de Helden van 076.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na een intake gesprek met @unacousins en een eerste Small Group Training bij Chris in Breda, was ik gelijk om. Potverdikkeme, in wat voor een enorm warm bad was ik terecht gekomen, met alle andere helden… zo behulpzaam, kunnen zijn wie je bent, je motiveren… en nog zo veel meer.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Door deze helden ben ik al zover gekomen, dat ik op de racefiets zit en een doel heb durven stellen wat ik al zolang in mijn gedachten wilde. En ik weet zeker dat deze toppers, mij zo gaan steunen en motiveren, dat het gaat lukken!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bij deze wil ik dan ook heel graag @martijn.vanbijsterveldt nomineren, omdat hij weer de power heeft gevonden het sporten op te pakken, en dit met zoveel enthousiasme en wilskracht doet, voor mij is hij ook een echte held!”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wow! Wat een gaaf verhaal weer! Martijn, take it away!