.

OVER DE HELDEN VAN 076

DE HELDEN VAN 076  is een nieuw concept privé gym en bevindt zich aan de Vijfhagen 203 te Breda. 

We beschikken we over een prachtige locatie, met de allermooiste en nieuwste materialen voor de perfecte trainingsomgeving. Daarnaast beschikken we over een fantastisch mooie keuken met kookeiland en bar waar we mensen ontvangen en waar we voedingsworkshops geven. Ook kun je na je sessie gebruik maken van onze douche faciliteit. Bij ons voel jij je thuis, in de stijl van een boutique gym, met veel natuurtinten zoals hout, grassen, een wand in de stijl van de duinen en het strand.

WAAROM DE HELDEN VAN?

Simpelweg omdat iedereen die de stap neemt om te investeren in een gezonder lichaam, een held is. Onze professionals werken zo efficiënt en veilig mogelijk, samen met jou, aan jouw fysieke en mentale uitdagingen. Dit gaat bij ons altijd gepaard met een gezonde dosis humor.  

De trainingen zijn altijd onder begeleiding van één van onze professionals in een één op éen of één op twee setting. Ook is het mogelijk om in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers bij ons te trainen; dit is de Small Group variant. Én; vrij trainen is bij ons ook een optie.

Zoek je een personal trainer in Breda, dan ben je bij ons aan het juiste adres!  

Ons team

Ieder mens is uniek. Zo heeft ieder persoon zijn eigen drijfveer om door ons begeleid te willen worden en zijn wij als coach ook ieder authentiek en onderscheidend in onze aanpak daarin.  Toch zijn wij niet voor niets een team. Door middel van samenwerking en synergie zorgen wij ervoor dat jij jouw doel niet uit het oog verliest. Daarin zijn een aantal elementen van essentieel belang in hetgeen ons verbind. Noem ons vakidioten. Vakidioten met enorm veel passie en enthousiasme.

Aangenaam!
Wij zijn De helden van 076!

Chris Teeken

EIGENAAR EN OPRICHTER VAN DE HELDEN VAN 076

Het is populairder dan ooit om in shape te komen door middel van fitness. Een fantastisch mooie uitkomst, doch zonder goede begeleiding niet zonder risico’s. De kwaliteit van de begeleiding is de laatste jaren zeer drastisch omlaag gegaan. Foute uitvoeringen van de oefeningen en onnodige blessures. Afbreukrisico is dan groot omdat het doel niet wordt gehaald. Hier ligt de basis van mijn motivatie. Optimale begeleiding voor diegene die aan een betere versie van zichzelf wil werken.

Una Cousins

PARTNER & PERSONAL TRAINER BIJ DE HELDEN VAN 076

Mijn missie is om samen met jou aan de beste versie van jezelf te werken, op zowel lichamelijk gebied als op het gebied van mindset. Mijn specialiteiten zijn:

  • Afvallen
  • Shape & Tone
  • Kracht training
  • Voedingsadvies
  • Kookworkshops

Graag nemen ik in een persoonlijk gesprek met je door wat ik voor je kan betekenen.

Brent Smits

TRAINER

Aangenaam! Ik ben Brent en ik ben de nieuwste aanwinst van het team.

Passie voor het vak is voor mij een understatement. Het correct uitvoeren van oefeningen is van groot belang. Zeker om blessures te voorkomen.

Ik heb een bijzondere interesse voor de anatomie van het lichaam en heb daardoor ook aardig wat kennis van oefeningen bij sportblessures of het sterker maken van het lichaam bij medische aandoeningen.

Heb jij de H Factor?

Wij nemen alleen genoegen met de allerbesten! Wil je onderdeel uitmaken van “De Helden ” dan ben je ondernemend en heb je een goede basisopleiding, bij voorkeur aangevuld met specialisaties. Én uiteraard ben jij die vakidioot met enorm veel passie en enthousiasme voor het vak. Voor echte ondernemers hebben wij altijd mogelijkheden.

Beschik jij over deze kwaliteiten en heb je interesse in een rol als partner, personal trainer of wellicht zelfs jouw eigen “De Helden Van” gym?