over ons

OVER DE HELDEN VAN 076

DE HELDEN VAN 076 is een nieuw concept privé gym en bevindt zich aan de Vijfhagen 203 te Breda. 

We beschikken we over een prachtige locatie, met de allermooiste en nieuwste materialen voor de perfecte trainingsomgeving. Daarnaast beschikken we over een fantastisch mooie keuken met kookeiland en bar waar we mensen ontvangen en waar we voedingsworkshops geven. Ook kun je na je sessie gebruik maken van onze douche faciliteit. Bij ons voel jij je thuis, in de stijl van een boutique gym, met veel natuurtinten zoals hout, grassen, een wand in de stijl van de duinen en het strand.

WAAROM DE HELDEN VAN?

Simpelweg omdat iedereen die de stap neemt om te investeren in een gezonder lichaam, een held is. Onze professionals werken zo efficiënt en veilig mogelijk, samen met jou, aan jouw fysieke en mentale uitdagingen. Dit gaat bij ons altijd gepaard met een gezonde dosis humor.

Zoek je een personal trainer in Breda, dan ben je bij ons aan het juiste adres!  

Ons team

Ieder mens is uniek. Zo heeft ieder persoon zijn eigen drijfveer om door ons begeleid te willen worden en zijn wij als coach ook ieder authentiek en onderscheidend in onze aanpak daarin.  Toch zijn wij niet voor niets een team. Door middel van samenwerking en synergie zorgen wij ervoor dat jij jouw doel niet uit het oog verliest. Daarin zijn een aantal elementen van essentieel belang in hetgeen ons verbind. Noem ons vakidioten. Vakidioten met enorm veel passie en enthousiasme.

Aangenaam!
Wij zijn De helden van 076!

Chris Teeken

EIGENAAR EN OPRICHTER VAN DE HELDEN VAN 076

Het is populairder dan ooit om in shape te komen door middel van fitness. Een fantastisch mooie uitkomst, doch zonder goede begeleiding niet zonder risico’s. De kwaliteit van de begeleiding is de laatste jaren zeer drastisch omlaag gegaan. Foute uitvoeringen van de oefeningen en onnodige blessures. Afbreukrisico is dan groot omdat het doel niet wordt gehaald. Hier ligt de basis van mijn motivatie. Optimale begeleiding voor diegene die aan een betere versie van zichzelf wil werken.

Chris Teeken

Una Cousins

PARTNER & PERSONAL TRAINER BIJ DE HELDEN VAN 076

Mijn missie is om samen met jou aan de beste versie van jezelf te werken, op zowel lichamelijk gebied als op het gebied van mindset. Mijn specialiteiten zijn:

  • Afvallen
  • Shape & Tone
  • Kracht training
  • Voedingsadvies
  • Kookworkshops

Graag nemen ik in een persoonlijk gesprek met je door wat ik voor je kan betekenen.

Una Cousins

LYenne van der steen

PARTNER & PERSONAL TRAINER BIJ DE HELDEN VAN 076

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Lyenne.

In 2018 is mijn leven 180 graden gedraaid. Ik verloor 20 kilo en ontdekte mijn passie voor krachttraining en voeding.

Goed in je vel zitten en gelukkig zijn met je lijf en wie je bent, draagt door in alles! En dit wil ik ook een ieder ander bieden!

Het gaat met vallen en opstaan. Hierin wil ik mijn eigen geleerde lessen inzetten om jou te helpen ook jouw doel op duurzame wijze te bereiken. Ieder individu is anders en behoeft een andere aanpak. Samen met jou ga ik op zoek naar datgene wat voor jou werkt, om te komen tot een gezonde en een gebalanceerde levensstijl.

Lyenne

MarC Willekes

PARTNER & PERSONAL TRAINER BIJ DE HELDEN VAN 076

Ik ben Marc en ik verzorg de Small Group trainingen bij De Helden van 076. Als Held ben ik echter al sinds enkele jaren zeer actief aan het sporten waarvan een groot deel in de Small Group. Ik weet dus uit ervaring hoe gaaf en effectief het is om op die manier grenzen te verleggen!

In mijn 48 jaar op deze aardbol heb ook ik mijn struggles gehad met overgewicht waardoor ik in contact kwam met Chris Teeken en met succes een fittere versie van mezelf werd!

Met mijn achtergrond als trainer/coach van talentvolle badminton jeugd was het een voor mij logische stap om mezelf om te scholen tot trainer in de krachttraining.

Mij omschrijf je als persoon het beste als gemotiveerd, inspirerend, begripvol en gepassioneerd.

Ik hoop jullie snel te zien bij de Helden van 076!

Marc Willekes

Heb jij de H Factor?

Wij nemen alleen genoegen met de allerbesten! Wil je onderdeel uitmaken van “De Helden ” dan ben je ondernemend en heb je een goede basisopleiding, bij voorkeur aangevuld met specialisaties. Én uiteraard ben jij die vakidioot met enorm veel passie en enthousiasme voor het vak. Voor echte ondernemers hebben wij altijd mogelijkheden.

Beschik jij over deze kwaliteiten en heb je interesse in een rol als partner, personal trainer of wellicht zelfs jouw eigen “De Helden Van” gym?