Duo training Breda

EEN INTENSIEF TRAJECT WAARBIJ WE SAMEN AAN JOUW DOEL(EN) WERKEN

Naast Personal Training en Small Group Training bieden wij ook Duo Training aan. Duo Training in Breda bij de Helden van 076 is 1-op-2
intensief trainen in een privé gym. Dit doe je onder begeleiding van een van onze trainers:

 • Eigenaar & oprichter Chris Teeken
 • Partner & personal trainer Una Cousins
 • Partner & personal trainer Lyenne van der Steen

Duo training is iets voor jou als je:

 • makkelijk last minute een training afzegt omdat je net zo lekker op de bank de 36ste herhaling van Friends ligt te kijken.
 • eigenlijk heel graag met een personal trainer wilt trainen, maar het in je eentje niet durft.
 • niet de gehele kosten in je eentje wilt betalen maar het wel met je maatje kunt delen. Duo training is dus goedkoper dan personal training in Breda bij De Helden van 076.
 • graag met een maatje sport, dan wordt afzeggen net even wat lastiger. Bovendien is trainen met een vriend of vriendin heel leuk en verdomd motiverend!

Verder worden jullie net zo gecoacht op training, voeding en lifestyle zoals bij een regulier 1-op-1 personal training. Let’s go!!

Duo training Breda
Onze trainers

Wat past bij jou?

Samen trainen

DUO TRAINING BREDA: HET PROGRAMMA

Als jullie bij de Helden een traject willen starten heb jullie de keuze uit 1 of 2 trainingen per week. Jullie wensen bespreken we graag in een persoonlijk gesprek met een eerlijk advies.

Welke versie jullie ook kiezen, we nemen jullie aan de hand en streven op ieder zijn doel af met een klaar en helder plan. We noemen dit de Helden Blauwdruk.

Bij het gratis kennismakingsgesprek vertellen we hier alles over.

Tarieven

1 x training per week

172
90
per maand, per persoon
 • 1 training per week
 • Na 3 maanden per maand opzegbaar.

2x per week

320
312
90
per maand, per persoon
 • 2 trainingen per week
 • Minimaal 3 maanden personal training in een privé gym.
AANRADER!

lees hier over de ervaringen met De helden van 076

Neem contact op!

Klaar voor Duo Training in Breda? Ja!?
Vul dan direct het formulier in op onze website voor een kennismakingsafspraak.

Zijn jullie nog niet zeker of 1-op-2 training bij jullie past of dat jullie beter voor Small Group Training kunnen kiezen?

Bel dan naar 0625093116 zodat we je direct te woord kunnen staan.

Wat kost duo training in Breda?

De kosten voor duo training in Breda bij De Helden van 076 verschilt per aantal trainingen per week. Willen jullie meer weten over de exacte kosten? Neem gerust contact met ons op!

Duo training past ook bij jou!

Ons klantenbestand bestaat uit mannen en vrouwen die aan personal training in Breda doen. De jongste is 16 jaar en de oudste sporter is 81 jaar. Wij hebben dan ook ruime ervaring in verschillende type sporters en doelen. Onze privé gym bevindt zich aan de Vijfhagen 203 te Breda. We beschikken over een toffe locatie, met de allerbeste materialen voor een perfecte trainingsomgeving.

Bovendien hebben we een fantastische keuken met kookeiland waar we voedingsworkshops geven. Ook beschikken we over een bar waar we jullie graag ontvangen na of voor de training! En hebben we douchefaciliteiten in onze gym. Bij ons voelen jullie je thuis, in de stijl van een boutique gym, met veel natuurtinten zoals hout, grassen, een wand in de stijl van de duinen en het strand.

Duo Training versus Small Group Training

Is duo training in Breda toch niet echt wat voor jullie? Sporten jullie liever in een kleine groep van 4 personen? Dat kan! We faciliteren namelijk ook Small Group Trainingen. Tijdens Small Group Trainingen in Breda motiveer je elkaar en versterk je elkaar. Onze trainingen zijn altijd onder begeleiding van een personal trainer en met maximaal 4 personen tegelijk in onze privé gym van ruim 200 m2.

Kosten personal training