De Helden Van 076: de reden waarom ik dit ben begonnen

De Helden Van 076: waarom is het ontstaan in 200 woorden.

Sinds mijn tiener jaren ben ik in aanraking gekomen met fitness. Toen waren er geen sportscholen zonder begeleiding (althans niet waar ik mocht trainen), als ik een oefening niet goed uitvoerde was er een gemotiveerde trainer die mij van een apparaat trok en vertelde hoe ik het wel moest doen, er werden realistische doelen opgesteld samen met de trainer, de trainer maakte het leuk en zorgde voor een goede gemotiveerde sfeer, hij/zij was de stok achter mijn deur en zorgde ervoor dat ik net iets langer door ging met een oefening dan wanneer ik alleen aan het trainen was.

Door de jaren heen heeft er een evolutie plaats gevonden op de grotere sportscholen. De budget sportscholen zonder begeleiding deden hun intrede. Het is populairder dan ooit om in shape te komen door middel van fitness, maar de kwaliteit van de (commerciƫle) fitnesscentra is drastisch omlaag gegaan. En dus met name in de begeleiding van de individu die met een (vaak onrealistische) doel een abonnement afsluit. Wat zie ik gebeuren? Zeer foute uitvoeringen van de oefeningen, onnodige blessures, afhakende klanten, omdat ze hun doel niet halen, in de speciale gevallen grijpen ze naar verkeerde middelen en veel vinden het saai, enzovoorts.

Waarom is De Helden Van 076 ontstaan? Mijn missie is die trainer en coach te zijn voor diegene waar het op bovenstaande punten (en meer) op fout gaat. Dit staat letterlijk in mijn ondernemingsplan en zal ook altijd zo blijven.

Schroom niet om contact op te nemen, want er is altijd wel een vorm van begeleiding die past binnen jouw budget, leefstijl en/of doel!
(Voor diegene die de woorden hebben geteld. Het zijn er inderdaad >300 geworden…)