De bench press. Personal trainer kostbaar of waardevol?

De bench presss/bankdrukken. De focus bij deze oefening ligt op de borstspieren, maar men activeert ook zeker de triceps (achterkant bovenarmen) en de schouders. Verder is dit een oefening waarmee je heel het lichaam aanspreekt waaronder ook je benen. (lees: compound oefening)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❗Voordat ik begin met wat zinnigs te verkondigen wil ik een shout out verrichten naar de doelgroep mannen tussen de 16 jaar en 99+.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Monday is NOT per se international chestday! Voor iedereen die zijn borst wil trainen op een maandag weet waarom ik deze even toelicht.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bewezen is dat dit dé oefening is om je borst volledig te trainen. Ja, mannen tussen de 16 en de 99+ ook de binnenkant, bovenkant, onderkant, etc. Dit is een oefening wat een onderdeel is waar NK’s , EK’s en WK’s voor georganiseerd worden. Daarmee gezegd hebbende dat dit niet een oefening is die je zo maar onder de knie hebt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op het internet kan je hierover heel veel lezen en zien. Ik raad het ook zeker aan om dit te doen voordat je überhaupt aan de slag gaat met deze oefening. Ga NIET gelijk met een zware stang met halters aan de slag. Dit om serieuze (bijv. schouder-) blessures te voorkomen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☀Schakel een professional in, zodat hij/zij jou kan beoordelen en kan coachen naar het juiste niveau.
Zeg ik dit om De Helden Van 076 te promoten? Ja en alle andere trainers in Nederland.
Waarom is onze sportschool in Breda ontstaan? Om iedereen te mogen helpen, omdat ik oprecht bezorgd ben om diegene zoals jij die aan de slag wil gaan met sporten/fitnessen, maar niet weet, hoe, wanneer en wat.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wellicht vind je het te kostbaar om een Personal Trainer in te schakelen, maar is het wel zo kostbaar? Waardoor je wel je doel behaald op een efficiënte en leuke manier? Of juist waardevol?

Is het juist kostbaar dat je een sport abonnement afsluit voor een jaar, niet weet wat je moet doen, geen structuur hebt, binnen dat jaar niet het resultaat behaalt wat je voor ogen had, je daardoor geen plezier meer hebt, etc., etc.?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor je besluit dat het te kostbaar is, laat je eens informeren door een trainer. De Helden Van 076 rekent bijvoorbeeld hier zeker geen kosten voor. Ik help je echt heel graag en er is altijd wel een samenwerking te verzinnen voor iedereen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fijne dag!