Advies vragen kost geen geld

Hi allemaal!

Misleidende informatie op het internet. We weten allemaal van het bestaan. Toch is het niet raar als je gaat zoeken en het zoekresultaat als waarheid aanneemt.

In dit tijdperk is het juist zo belangrijk dat informatie wordt gevraagd bij de juiste mensen. Spreek elkaar weer aan, stel je vraag en je krijgt een persoonlijk antwoord. En niet een generiek foutief antwoord.

❤️Ik ben De Helden Van 076 begonnen om mensen te mogen en willen helpen. Als mijn cliënten mij bedanken voor de goede hulp kan mijn dag niet stuk, maar ook sporters die (nog) geen diensten afnemen bij ons help ik uiteraard. Als je mij aanspreekt gaat de euro-meter echt niet acuut lopen. Dit geldt voor de meeste personal trainers in Nederland. Ze hebben (bijna) allemaal dezelfde passie.

Tip: Als veel informatiebronnen hetzelfde zeggen/beweren wilt dit nog niet zeggen dat het klopt. Helaas barst het van zeer veel kopieergedrag op het internet. De ene fitgirl/boy met een sixpack na de andere kopiëren letterlijk te teksten van elkaar om op die manier volgers te generen en hun product te verkopen.

Lieve mensen, pas op met informatie zoeken op het internet.

☝P.S. Lees: Niet alle informatie op het internet is foutief.