Maanden lang trainen voor dat ene doel en dan...

Maandenlang trainen voor dat ene doel, event of bucketlist doel en dan wordt je vlak voor het zover is geconfronteerd met tegenslag……😭

Het overkomt ons allemaal, ook mij. Ik zou dit weekend eindelijk aan de start verschijnen van de Mud Masters maar werd vorige week ruw uit mijn flow gerukt door een hiel blessure. De dokter vertelde me dat ik rust moet houden met die hiel en daar ging ik……teneergeslagen en balen van mezelf gooide ik alles overboord want ik kon niks meer……

🤯WAAAT????? Een paar dagen geleden heb ik mezelf een trap onder mijn behind gegeven, doe eens ff normaal Marcske en focus op wat je wel kan🙈🙈

Moraal van het verhaal is dat we allemaal te maken krijgen met tegenslagen en dat kan zwaar zijn, maar het gaat erom dat je weer opkrabbelt en door gaat. Laat je niet tegenhouden of neerhalen door duiveltjes op je schouder want YOU CAN DO IT!!!!!💪💪💪

Good things fall apart so better things can happen!

Je trainer,

Marc Willekes

trainen naar dat doel marc willekes