Wauw! Wat ben ik trots op deze Held!

In een jaar 20 kilo afgevallen, wat een prestatie! Een jaar geleden leerde ik Chantal kennen, vol motivatie om een nieuw avontuur aan te gaan. Maar ze wist niet hoe, ze had namelijk al een lange tijd last van lichamelijke klachten (last van haar enkel en onderrug). We zijn daarom rustig aan begonnen om eerst de klachten onder controle te krijgen met als doel pijnloos te bewegen.

Na een tijd consistent te zijn merkte ze in haar dagelijks leven minder last te hebben van haar klachten. Toen haar klachten onder controle waren werd ze steeds sterker en sterker. Dit samen met haar voeding die we flink onder de loop hebben genomen bleven de kilo’s maar afvallen.

Naast dat Chantal zoveel resultaat heeft geboekt heeft ze ook een nieuwe passie gevonden! Ze heeft haar leven 180 graden omgedraaid en heeft een carrière switch gemaakt. Ze werkt nu zelf ook in de fitness industrie en ze is begonnen met fitvak A.

Er is nog veel te bereiken en ik weet zeker dat Chantal alles gaat bereiken wat ze wilt. Ik ben zo trots en ben blij dat ik naast haar mag staan tijdens deze veranderingen in haar leven.

Groetjes,

Je coach Una!

afvallen voor en na